Pročitajte tekst i preuzmite dodatak

Opći uvjeti

Uvjeti preuzimanja i korištenja 3D modela (u daljnjem tekstu: Uvjeti) reguliraju uvjete pod kojima krajnji korisnici Corpus Software-a stječu pravo korištenja njegovog digitalnog sadržaja putem web stranice koja se nalazi na adresi corpus.hr („Sajt“).

– Ovi Uvjeti su dodatak Uvjetima korištenja koji su već objavljeni na Stranici i odnose se na sve subjekte koji preuzimaju sadržaj sa Stranice. U slučaju bilo kakvih nedosljednosti između gore navedenih Uvjeta, odredbe ovih Uvjeta uređuju uvjete korištenja 3D modela.

– U ovom Ugovoru: – “Vi” ili “krajnji korisnik” znači vas (osobu koja je preuzela sadržaj) – “3D modeli” ili “3D datoteke” ili “sadržaj” koji se odnosi na modele sadržane u softveru Corpus – “mi ” koja se odnosi na tvrtku Corpus, operater je i stranice i sadržaja na ovoj stranici.

Uvjeti preuzimanja

Preuzimanjem sadržaja s ove stranice prihvaćate sve odredbe ovih Uvjeta.

Preuzimanje 3D modela je besplatno.

Preuzimanje 3D modela nije moguće bez prihvaćanja ovih uvjeta.

Autorska prava

Ove 3D modele izradio je Tri D Corpus doo u suradnji s određenim proizvođačima.

Tri D Corpus posjeduje autorska prava na sve 3D modele, kao i autorska prava određenog proizvođača na njihove 3D modele koji digitalno predstavljaju njihove proizvode.

Dopuštene uporabe

3D modele u softveru Corpus dopušteno je koristiti za vizualizaciju, konstrukciju i strojnu obradu namještaja.

Možete koristiti sve 3D modele, ali samo za osobnu i/ili poslovnu upotrebu.

Svaku dodatnu dopuštenu uporabu mora pismeno odobriti Tri D Corpus doo.

Ako postoji bilo kakva sumnja da je predložena uporaba dopuštena, obratite se Tri D Corpus doo za upute.

Zabranjena uporaba

– Ne smijete koristiti 3D modele u svrhe koje nisu izričito dopuštene u prethodnom odjeljku.
– Nije vam dopušteno dijeliti, prodavati ili koristiti bilo koji od 3D modela u svrhu korištenja 3D modela u softveru koji nije CORPUS.
– Ne smijete koristiti bilo koji od 3D modela u bilo kojoj aplikaciji za dizajn predložaka osim CORPUS-a namijenjenog preprodaji, bilo online ili offline, uključujući predloške web stranica, Flash predloške, predloške posjetnica, elektroničke predloške čestitki i predloške dizajna brošura.
– Ne smijete koristiti nijedan od 3D modela kao dio zaštitnog znaka, dizajnerskog znaka, trgovačkog naziva, naziva tvrtke, znaka usluge ili logotipa;
– Ako se 3D modeli reproduciraju na platformi društvenih medija ili drugoj web stranici treće strane, ovdje dodijeljena prava bit će automatski opozvana u slučaju da web stranica platforme nastoji primijeniti navodna prava na 3D modele suprotno odredbama ovih Uvjeti, u kojem slučaju ćete, na zahtjev TRI D Corpus doo, ukloniti bilo kakav Sadržaj s takve platforme ili web stranice, u suprotnom će svoja prava tražiti sudskim putem.

Ograničenje odgovornosti

TRI D Corpus doo s najvišom razinom profesionalne brige osigurava da su 3D datoteke točne i potpune; ali korisnik treba imati na umu da su 3D datoteke virtualne i da nije moguće potpuno otkloniti pogreške.

– TRI D Corpus doo ne jamči da su 3D datoteke dostupne na stranici 100% točne i potpune.

– TRI D Corpus doo nije odgovoran za korištenje 3D datoteka koje je korisnik preuzeo na bilo koji način.

– 3D datoteke se preuzimaju s web stranice na vlastitu odgovornost korisnika.

– TRI D Corpus doo nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu izravno ili neizravno preuzimanjem ili korištenjem 3D datoteka.

Obustava pružanja usluge

TRI D CORPUS doo zadržava pravo privremene obustave pružanja usluga (tj. pristupa i mogućnosti preuzimanja 3D datoteka) iz razloga koji su izvan njegove kontrole i kada servisni sustavi zahtijevaju održavanje ili se moraju popraviti, modernizirati ili razvijati.

– TRI D CORPUS doo zadržava pravo prestanka pružanja usluga (tj. mogućnosti preuzimanja 3D datoteka) bez navođenja razloga.

Pritužbe

Žalbe na pristup resursima 3D datoteka možete poslati na: corpus@corpus.hr

– Prigovori se mogu dostaviti elektroničkim putem na gore navedenu adresu.

– Prigovor treba sadržavati najmanje: ime i prezime ili naziv tvrtke Korisnika, e-mail ili poštansku adresu Korisnika, okolnosti koje opravdavaju prigovor i zahtjev Korisnika u svezi prigovora.

– Ukoliko podaci ili informacije navedeni u prigovoru nisu dovoljni za njegovo razmatranje, TRI D CORPUS doo – će od Korisnika tražiti da ih dopuni u navedenom roku i opsegu.

– Obavijest o načinu razmatranja prigovora korisnik će dobiti na svoju e-mail adresu u roku od 14 dana od dana urednog podnošenja prigovora.

Prihvaćanje ugovora

– Klikom na “Prihvaćam”, izričito se slažete i potvrđujete da ste pročitali i razumjeli ove Uvjete te se slažete da vas obvezuju sve gore navedene odredbe.