Software

Sve u svemu, ova usluga korisnicima omogućuje brže, jednostavnije i preciznije planiranje i izradu namještaja s velikim naglaskom na personalizaciji i prilagodbi.

Info

Prednosti

Usluga koju nudi ovaj program omogućuje korisnicima da detaljno isplaniraju i stvore namještaj unutar virtualnog okruženja. Osim što olakšava jednostavnu izradu i modificiranje dizajna, također pruža brojne prednosti u pogledu različitih stilova i funkcionalnosti namještaja. Na primjer, korisnici mogu odabrati između raznovrsnih stilova, materijala i fronti te ručkica kako bi potpuno personalizirali namještaj prema svojim željama i potrebama.

Isprobajte Corpus besplatno

Demo verzija za sve koji se žele okušati u svijetu dizajna namještaja!

FUNKCIJE

Definiranje cijene je jedan od ključnih aspekata u sklopu Corpusa.

Izračun

Osim standardne procjene cijene prema potrošnji pločastog materijala, trake za kantovanje i okova, Corpus omogućava i proračun cijene za pojedine elemente u projektu.

U ponudi za kupce, koja je sastavni dio svih verzija Corpusa, nalazi se popis elemenata iz projekta s njihovim cijenama.

Postoji više načina za određivanje cijene. To može biti samo trošak materijala, unaprijed određena fiksna cijena za element, cijena prema kalkulaciji ugrađenoj u element, a u novijoj verziji Corpus-a moguće je fiksne cijene uvoziti iz vanjske datoteke. Prednost ovog načina je jednostavna distribucija i izmjena datoteka s cijenama na više računala.

Modul kalkulacije omogućava prikupljanje podataka o materijalnim troškovima u dokumentu pomoću kojeg se izrađuju detaljne kalkulacije troškova, ponude ili troškovnici. Korisnik može intervenirati za svaku pojedinu stavku troška, uključujući njihovu korekciju pomoću proizvoljno napravljenih parametara za popust i obračunavanje dodatnih troškova.

Također, Corpus omogućuje trenutni proračun cijena, pa korisnici u svakom trenutku mogu provjeriti ukupnu cijenu troškova bez potrebe za pokretanjem dodatnih programa ili spajanjem na vanjske izvore podataka.

Sve u svemu, Corpus pruža raznovrsne mogućnosti za određivanje cijena, olakšavajući proračune i omogućavajući prilagodbu potrebama korisnika.

Slušali smo...

Zadovoljstvo naših korisnika

Izdvajamo samo najbolje!

O našim klijentima

Naši klijenti obuhvaćaju širok spektar poslovnih subjekata, uključujući kako mala preduzeća tako i velike korporacije. Svi oni koriste naš sofisticirani softver koji se i dalje razvija kako bi pružio najbolje moguće alate za njihove potrebe.

"Koristim Corpus već neko vreme i oduševljen sam njegovom efikasnošću. Zahvaljujući ovom programu, smanjio se broj grešaka u našoj proizvodnji, što je rezultiralo smanjenjem troškova. Izvrsna podrška tima za korisnike dodatno je olakšala implementaciju programa u naš poslovni proces. Topla preporuka za sve koji žele poboljšati kvalitet i efikasnost svoje proizvodnje!"

Patrizia J. Dizajnerka interijera

"Ovaj program je izvrsno rješenje za dizajn namještaja. Uz njegovu pomoć mogu brzo kreirati i vizualizirati različite ideje. Posebno mi se sviđa mogućnost mijenjanja materijala i boja u stvarnom vremenu da vidim kako bi određeni komad izgledao u različitim uvjetima. Također cijenim izvrsnu korisničku podršku koju dobivam od njihovog tima."

Vladimir K. Stolar

"Kao menadžer kvaliteta u našoj kompaniji, Corpus mi je postao najbolji saveznik. Uz pomoć ovog programa, naša kontrola kvalitete je postala preciznija i efikasnija. Imamo potpunu kontrolu nad greškama u proizvodnji i mogućnost da preduzmemo preventivne mere. Izuzetno sam zadovoljan performansama Corpusa i ne mogu zamisliti rad bez njega."

Petra T. Menadžer kvaliteta

"Ono što nas kao klijente drži je činjenica da softver i dalje napreduje. Neprestano unapredjuju postojeće funkcije i uvode nove, skladno napretku tehnologije i industrijskim trendovima. Naš cilj je osigurati da uvijek imamo najbolje alate za postizanje uspjeha u svojim poslovanjima."

Jandrija M. Direktor

Spremni za narudžbu?