Software

Sve u svemu, ova usluga korisnicima omogućuje brže, jednostavnije i preciznije planiranje i izradu namještaja s velikim naglaskom na personalizaciji i prilagodbi.

Info

Prednosti

Usluga koju nudi ovaj program omogućuje korisnicima da detaljno isplaniraju i stvore namještaj unutar virtualnog okruženja. Osim što olakšava jednostavnu izradu i modificiranje dizajna, također pruža brojne prednosti u pogledu različitih stilova i funkcionalnosti namještaja. Na primjer, korisnici mogu odabrati između raznovrsnih stilova, materijala i fronti te ručkica kako bi potpuno personalizirali namještaj prema svojim željama i potrebama.

Isprobajte Corpus besplatno

Demo verzija za sve koji se žele okušati u svijetu dizajna namještaja!

FUNKCIJE

Proizvodnja

Popis pločastog materijala, dužina kant trake, optimizacija krojenja, spisak okova, kotiranje, bušenje rupa, krivolinijsko rezanje, nacrti… Svi su ti pojmovi uobičajeni u procesu pripreme i proizvodnje namještaja. Alati koje nudi Corpus omogućavaju znatno skraćivanje vremena potrebnog za pripremu za proizvodnju.

Optimizacija krojenja može se obavljati unutar Corpusa, a također je moguće prepustiti ju vanjskim optimizatorima putem modula za izvoz. Nakon što se crtež izradi u Corpusu, podaci o krivolinijskom rezanju mogu se sačuvati za daljnje korištenje u CAD ili CNC sustavima.

Uz uobičajene mogućnosti bušenja, Corpus nudi i novitet – upotrebu makroa. Makroi omogućavaju definiranje bušenja koje se može prilagoditi različitim situacijama. To uključuje promjenu dimenzija elemenata, mijenjanje položaja unutarnjih dijelova, zamjenu potrošnog materijala ili druge prilagodbe. Makroi imaju sposobnost automatskog mijenjanja bušenja i potrošnog materijala na temelju promjena u elementima, ili se mogu prilagoditi prema željama korisnika kroz unaprijed pripremljene vanjske parametre.

Definiranje cijene je jedan od ključnih aspekata u sklopu Corpusa.

Izračun

Osim standardne procjene cijene prema potrošnji pločastog materijala, trake za kantovanje i okova, Corpus omogućava i proračun cijene za pojedine elemente u projektu.

U ponudi za kupce, koja je sastavni dio svih verzija Corpusa, nalazi se popis elemenata iz projekta s njihovim cijenama.

Postoji više načina za određivanje cijene. To može biti samo trošak materijala, unaprijed određena fiksna cijena za element, cijena prema kalkulaciji ugrađenoj u element, a u novijoj verziji Corpus-a moguće je fiksne cijene uvoziti iz vanjske datoteke. Prednost ovog načina je jednostavna distribucija i izmjena datoteka s cijenama na više računala.

Modul kalkulacije omogućava prikupljanje podataka o materijalnim troškovima u dokumentu pomoću kojeg se izrađuju detaljne kalkulacije troškova, ponude ili troškovnici. Korisnik može intervenirati za svaku pojedinu stavku troška, uključujući njihovu korekciju pomoću proizvoljno napravljenih parametara za popust i obračunavanje dodatnih troškova.

Također, Corpus omogućuje trenutni proračun cijena, pa korisnici u svakom trenutku mogu provjeriti ukupnu cijenu troškova bez potrebe za pokretanjem dodatnih programa ili spajanjem na vanjske izvore podataka.

Sve u svemu, Corpus pruža raznovrsne mogućnosti za određivanje cijena, olakšavajući proračune i omogućavajući prilagodbu potrebama korisnika.

Dizajniranje namještaja i prostora u stvarnom vremenu.

Dizajn

Corpus je softversko rješenje koje vam omogućuje dizajn i izradu namještaja u 2D i 3D formatu u stvarnom vremenu. 

Pomoću ovog alata možete izraditi pojedinačne 3D objekte, elemente namještaja ili čak kompletan unutarnji namještaj. Korištenjem pametnog parametarskog uređivača namještaja imate punu kreativnu kontrolu nad stvaranjem bilo koje vrste ili modela namještaja koji zamislite. 

Osim toga, Corpus omogućuje više razina strukturiranog uređivanja, što olakšava stvaranje složenih trodimenzionalnih elemenata. Radi vaše udobnosti, Corpus također nudi besplatno ili automatsko pozicioniranje scenskog namještaja.

Dizajniranje namještaja i prostora u stvarnom vremenu.

Konekcija na CNC STROJEVE

Ono što ovaj softver čini ponosnim je to što podržava izvoz datoteka za obradu za različite CNC strojeve različitih proizvođača. Corpus također omogućuje izvoz datoteka za korištenje u drugim programima za optimizaciju.

Kada su sve postavke i pripreme za produkciju završene, Corpus nudi još jednu korisnu funkciju - izvoz video animacije koja prikazuje projekt. Ova animacija može biti korisna za predstavljanje projekta kupcima ili kolegama, omogućujući im da vide kako će konačni proizvod izgledati u stvarnom svijetu.

Slušali smo...

Zadovoljstvo naših korisnika

Izdvajamo samo najbolje!

O našim klijentima

Naši klijenti obuhvaćaju širok spektar poslovnih subjekata, uključujući kako mala preduzeća tako i velike korporacije. Svi oni koriste naš sofisticirani softver koji se i dalje razvija kako bi pružio najbolje moguće alate za njihove potrebe.

"Koristim Corpus već neko vreme i oduševljen sam njegovom efikasnošću. Zahvaljujući ovom programu, smanjio se broj grešaka u našoj proizvodnji, što je rezultiralo smanjenjem troškova. Izvrsna podrška tima za korisnike dodatno je olakšala implementaciju programa u naš poslovni proces. Topla preporuka za sve koji žele poboljšati kvalitet i efikasnost svoje proizvodnje!"

Patrizia J. Dizajnerka interijera

"Ovaj program je izvrsno rješenje za dizajn namještaja. Uz njegovu pomoć mogu brzo kreirati i vizualizirati različite ideje. Posebno mi se sviđa mogućnost mijenjanja materijala i boja u stvarnom vremenu da vidim kako bi određeni komad izgledao u različitim uvjetima. Također cijenim izvrsnu korisničku podršku koju dobivam od njihovog tima."

Vladimir K. Stolar

"Kao menadžer kvaliteta u našoj kompaniji, Corpus mi je postao najbolji saveznik. Uz pomoć ovog programa, naša kontrola kvalitete je postala preciznija i efikasnija. Imamo potpunu kontrolu nad greškama u proizvodnji i mogućnost da preduzmemo preventivne mere. Izuzetno sam zadovoljan performansama Corpusa i ne mogu zamisliti rad bez njega."

Petra T. Menadžer kvaliteta

"Ono što nas kao klijente drži je činjenica da softver i dalje napreduje. Neprestano unapredjuju postojeće funkcije i uvode nove, skladno napretku tehnologije i industrijskim trendovima. Naš cilj je osigurati da uvijek imamo najbolje alate za postizanje uspjeha u svojim poslovanjima."

Jandrija M. Direktor

Spremni za narudžbu?